Close
Groot, gezellig en voorzien van alles!

Dit aparte huis staat midden in het dorpscentrum op een terrein van ongeveer een 750 m². De tuin is door de oorspronkelijke eigenaars met liefde ontworpen en is een plek van rust voor iedereen. Ook binnen is er veel tijd gemaakt om er een gerieflijke, warme woning van te maken. De kamers zijn groot, de kasten ruim en aan alle comfort werd gedacht.

De kleintjes kunnen veilig rondkruipen en hebben een eigen stoel en box. De tieners hebben een pingpongtafel en een voetbaltafel ter beschikking, ook Wi-Fi staat ter beschikking. In de keuken is alle materiaal aanwezig, van klopper tot mixer tot flessen- en blikopener. Voor wie graag rustig de krant leest, is er een apart zitgedeelte dat geïntegreerd is in de woonkamer. En wie zich boven bevindt, heeft toch contact met de personen beneden via de raampjes boven in de eetruimte.

Op vlak van grote structurele veranderingen investeerden we recent in de isolatie van het dak en zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp. Bijkomend voordeel is dat we onze gasten airco kunnen aanbieden in de zomer en toch het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum kunnen beperken. Ook de gezellig ingerichte serre en het seizoensgebonden, door zon verwarmd zwembadje dragen hiertoe bij. Op kleinere schaal zetten we ons constant in door zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologische poetsproducten en herbruikbare flacons te voorzien. Dit  zonder te moeten inboeten aan de nodige hygiëne, hét stokpaardje van dit vakantiehuis.

Ruimtes en voorzieningen

Benedenverdieping

Inkomhal

Woonkamer met digitale TV en kachel 

Keuken met gasfornuis (5 kookplaten), oven, grill, magnetron, afwasmachine, koel/vriescombinatie

Bijkeuken met wasmachine

Badkamer met ligbad, toilet en bidet

Slaapkamer met 2-persoonsbed

Garage

Bovenverdieping

Slaapkamer met 2-persoons slaapbank_bed, kinderbed en wastafel

Slaapkamer met 2-persoonsbed en wastafel

Slaapkamer met 2-persoonsbed

Overloop met 2-persoons slaapbank

Badkamer met douche, wastafel en toilet

Tuin en overige

4 Tuinterrassen waarvan 2 overdekt

Relaxruimte – serre

Overdekte fietsen stalling met oplaad voorziening voor elektrische fietsen

Herenfiets, Damesfiets en 2 fietsen voor kinderen [~12j]

Tafeltennistafel

Tafelvoetbal

Kinderstoel

Kinderbox

Vriezer

Reserveer nu

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer onmiddellijk!