Close

Sportief de omgeving verkennen

De sportievelingen blijven niet op hun honger zitten, want er zijn op verschillende plaatsen voetbal-, basket- en volleybalvelden geïnstalleerd, je kan  tafeltennissen (ook binnenshuis Maison Paula) en petanquen en is er een skatepark aan het sportcentrum ‘t Hofeind. Er zijn meerdere mountainbike parkoersen in Merksplas en omgeving. Zwemmen kan je in meerdere buurdorpen.  Waterskieën of Kayak is ook een mogelijkheid. Voor elk wat wils.

Speelpleinen

< 1 km

De speelpleinen zijn in perfecte staat en worden onderhouden en gecontroleerd door het gemeentebestuur. Speelpleintjes met grote en kleine klimtorens , sandbakken, draairekken, kabelbanen, avonturenpark en trampoline staan te wachten om gespeeld te worden. 

Meer info »
Mountainbikeroute / Kolonieroute

1 km

Het mountainbikeparcours loopt in twee lussen over de grondgebieden Merksplas en Wortel (Hoogstraten). Door de variatie in het parcours biedt ze voor elke mountainbiker wat wils. De totale bewegwijzerde afstand van het parcours is 50 km. Folder is te verkrijgen in het Infokantoor Toerisme Merksplas of te downloaden via bijgevoegde link.

Meer info »
Zwemmen - Hoogstraten

8 km

Meerdere buurdorpen hebben een zwembad waar ook niet dorpsbewoners welkom zijn. Het zwemgedeelte van Sportoase Stede Akkers in Hoogstraten heeft een Sport-en wedstrijdbad. Een actieve recreatiegedeelte: hier beleef je dolle pret met een glijbaan. Er is een Peuter- en kleuterzone. Heb je eerder nood aan rust en ontspanning, dan kan je lekker genieten van een whirlpool, sauna, massagestralen, borrelligbanken, nekdouches en belevingsdouches. 

Meer info »
Waterskieën - Meer - Hoogstraten

20 km

Het eerste en enige cablepark van de provincie Antwerpen dompelt je dankzij zijn unieke locatie op recreatiedomein de Mosten onmiddellijk onder in een sportieve strandsfeer. Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van onze monitoren die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstacles en kijklustigen kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar.

Meer info »
Kayak - Retie

22 km

Onze streek is ook op een ontspannen, sportieve manier te ontdekken, namelijk door een tochtje over de Kleine Nete te maken, die kronkelt tussen Retie en Grobbendonk. Deze is uiterst geschikt voor de kano- en kajakvaart.
Het volledige traject dat Kempen Kayaks aflegt is 25 km lang, en er zijn zes in- en uitstapplaatsen. Je hoeft dus niet de volledige afvaart te doen, zo kan je beginnen in Retie en stoppen waar je maar wilt.

Meer info »

Reserveer nu

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer onmiddellijk!