Close

Recreatie voor groot en klein

In de niet zo verre omgeving van de gemeente Merksplas zijn meerdere recreatieparken te bezoeken. Enkele voorbeelden van parken met zwemvijver en speeltuin zijn De Mosten in Meer en de Lilse bergen. Beide parken kun je combineren met wandel- en fietsroutes. 

Bobbejaanland is een pretpark in Lichtaart. En De Efteling is een attactiepark en recreatiepark in Kaatsheuvel, Nederland.

Daarnaast heb je nog het Safari park De Beekse Bergen net over de Nederlandse grens in Hilvarenbeek. Nog dierenparken met De Olmense Zoo, de zoo van Antwerpen en Planckendael in Mechelen.

En je hebt zeer goede verbindingen naar enkele mooie en grote steden in België, Nederland en ook Duitsland.

Lilse Bergen

10 km

Een dagje uit met veel waterpret. Er is een plonsvijver van maximum 50 cm diep . Een deel hiervan is afgebakend voor peuters en kleuters. Er is ook een watersportzone van de vijver waar je terecht kunt voor waterfietsen, waterwielen en kajaks. En dan is er nog een grote speeltuin in en rond de plonsvijver. Ook nog een attractiepark met trampolines, skelters en minicars. En minigolf.

Meer info »
De Mosten Meer - Hoogstraten

18 km

Een zwemvijver en een speeltuin waar kinderen en tieners zich kunnen uitleven. In de omliggende uitgestrekte bossen vindt u een groot netwerk van wandel- en fietsroutes. Ook een minigolf me 18 holes is aanwezig.

Meer info »
Bobbejaanland Lichtaart

25 km

Met meer dan 40 attracties in de categorieën – intens – matig – rustig – valt er voor iedereen wat te beleven.

Meer info »
De Efteling Kaatsheuvel - Nederland

43 km

Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Voor de allerkleinsten en het ganse gezin is er het Sprookjesbos., de monorail, de stoomtrein en de speeltuin. Maar ook de waaghalzen vinden hun gading.

Meer info »
Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek - Nederland

37 km

Dit dierenpark is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten in gevangeschap gehouden. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra’s, giraffen en struisvogels. Naast leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Uniek zijn de manieren om de dieren te zien. Er is een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari.

Meer info »

Reserveer nu

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer onmiddellijk!