Close
Een uitstekende ligging

Of het nu gaat om de boodschappen, een hapje eten, een speelpleintje voor de kinderen, het openbaar vervoer, … alles is vlot te bereiken.

Binnen een straal van 500 meter kunnen de dagelijkse inkopen gedaan worden, kan er een hapje gegeten worden. Meer gespecialiseerde winkels en restaurants zijn te vinden binnen een afstand van ongeveer  8 km.

Voor het dagelijkse looprondje zijn er meerdere trajecten uit te stippelen en op een 5 à 10-tal minuten wandelen is er natuur te vinden voor wie liever door het groen loopt. Ook het half uurtje spelen met de kinderen is te voet geen probleem. De speelpleintjes zijn vlakbij.

En wie graag zijn auto thuis laat, kan met het openbaar vervoer naar de nabijgelegen stadjes om daar eventueel verder te trekken met de trein.

Merksplas
Rondje Kempen

Rondje Kempen is een initiatief van 2 vrienden Fred en Philip en hun partners, die vanuit de bewondering voor het cultureel erfgoed en het prachtige en waardevolle landschap in de Noorderkempen  bezoekers op een gepersonaliseerde wijze de  boeiende geschiedenis en natuurwaarde van de streek willen laten ontdekken.  

Rondje Kempen werkt hoofdzakelijk op maat en richt zich hierbij tot kleine groepen : vrienden, teams, families, … . Uniek aan het concept van Rondje Kempen is dat de rondritten plaatsvinden met een VW Minibusje (8+1)


RondjeKempen.be

Afstanden

Apotheek

50 m

Bank

100 m

Bos

4 km

Bushalte

50 m

Café's

200 m

Centrum

50 m

Dokter

1,5 km

Fietsverhuur

1,2 km

Golfbaan

10 km

Kruidenier

150 m

Lilse Bergen

10 km

Nachtclub

10 km

Paardrijden

8 km

Restaurants
200 m
Supermarkt

300 m

Treinstation

7 km

Ziekenhuis

9 km

Reserveer nu

Profiteer van extra last-minute kortingen als u reserveert voor een periode binnen 4 weken!